Turismifirmade liidu esindajad Saaremaal

Täna saabub Saare maakonda kahepäevasele õppereisile Eesti turismifirmade liidu (ETFL) delegatsioon, et tutvuda uute võimalustega, mida Saaremaal on klientidele pakkuda.

Tegu on tootetutvustusreisiga Saare maakonda, et Eesti turismifirmad teaksid uuenenud ja uusi ettevõtteid ega unustaks juba pikemalt turismiga tegelevaid firmasid, teatas Angela Nairis SA-st Saaremaa Turism. Kokku osaleb tuuril 20 inimest 17 reisibüroost, mis tegelevad sise- ja välisturistidega.

Kahepäevase programmi on kokku pannud SA Saaremaa Turism lähtudes nii ETFL-i soovidest kui ka oma ettepanekutest. Külastatakse nii majutusettevõtteid kui ka toitlustuskohti ning põnevaid teenusepakkujaid Muhus ja Saaremaal.

Tutvumisreisil osalejaid majutab spaahotell Meri. Reisi rahalist poolt aitavad katta lisaks SA-le Saaremaa Turism ja ettevõtjatele ka Kuressaare linn, Muhu ja Orissaare vald.

Print Friendly, PDF & Email