PILTUUDIS: Kolm tuhat piknikulist vihmast ei hoolinud

Vaatamata vihmasele ilmale kenasti korda läinud laupäevasel tänavapiknikul osales pealt 3000 piknikulise, kes olid oma söögi- ja joogikraamiga Kuressaare kesklinna istuma tulnud.

MAANUS MASING

“Tühje kohti ürituse alguses sadanud väikese vihma tõttu piknikul küll oli, kuid pikapeale täitusid need uute piknikulistega,” ütles piknikut korraldanud Visit Saaremaa juht Ergo Oolup.

Ühe järelkajana on jäänud ürituse kohta kõlama arvamus, et alkoholi tarbimine on sellise pereürituse kohta natuke liiga suur. Oolupi sõnul aga väga paljudes laudades vägijooke ei olnudki.

“Kuidas need, kes neid veidi kaasa võtnud olid, jooke tarbisid, sõltus juba iga seltskonna söögikultuurist,” märkis ta. Korraldajateni ühtegi kaebust jõudnud ei ole, seega käitusid kõik piknikulistele sobivalt ja kultuurselt.

Ürituse korraldamisel kaasalöönud ettevõtja Terje Nepper kinnitas samuti, et tema hinnangul küll keegi ülemäära napsu ei võtnud. “Rahvas tundus rõõmus ja nautis ühisüritust täiel rinnal,” sõnas Nepper.

Ta lisas, et korraldajad jäid üritusega väga rahule. Arenemisruumi on küll, võimalus on minna mööda Tallinna tänavat edasi. “Kui jätkub toetajaid, siis üritus ikka jätkub ja suureneb,” arvas Nepper. Oolup lisas, et korralduslikust seisukohast ollakse juba praegu maksimumile väga lähedal. Suurema ürituse tegemine nõuaks juba suuremat hulka abilisi ja muidugi ka eelarvet.

Fotol rahvatantsurühma Piiprellid liikmed Urmas Raik ja Ivika Üksti.

Print Friendly, PDF & Email