LÜHIDALT SPORDIST

Liina Kolk seilas end Suurbritannia meistriks
1.–3. septembril Hayling Island´i purjetamisklubis peetud RS Aero klassi Suurbritannia lahtistelt meistrivõistlustelt noppisid kõrgeid kohti ka saarlased. RS Aero 5 klassis tõi meistritrofee Saaremaale neli sõiduvõitu kogunud Liina Kolk. Juulis Prantsusmaal MM-võistlustel Aero 5 klassis hõbedaga pärjatud Sander Puppart lõpetas Inglismaal 4. kohaga. 72 osavõtjaga RS Aero 7 klassis saavutas Kristo Õunap 3. koha.
SMS

Anre Nõmmele Põhjamaade pronks
8.–10. septembril toimusid esimesed Põhjamaade parapurjetamise meistrivõistlused klassis 2,4mR.  Esimesel päeval oli avatud treening ja laupäeval-pühapäeval sõideti kuus võistlussõitu Stockholmi lähistel Saltsjöbadenis. Anre Nõmme tulemused sõitudes olid: 5., 2., 3., 3., 5. ja 3., mis kokkuvõttes andis pronksmedali.
SMS

Jaanus Lüüding rah-vuste karikal teine
Eesti meeskond osales klassikute motokrossi rahvuste karikavõistlusel, mis toimusid 9. septembril Taanis Randersis. Eesti meeskond, kuhu kuulus ka Jaanus Lüüding, sai Tšehhi järel ja Rootsi ees teise koha. Veel sõitsid Teet Vare, Andres Krestinov ja Aadu Sikk.
SH

Print Friendly, PDF & Email