Linnajuhid uurisid elektrikatkestuste kohta

Kuressaare linnapea Madis Kallas ja projektijuht Tiit Kaasik kohtusid eile Elektrilevi esindajatega, et arutada elektrikatkestustega seonduvat. Kohtumisel lepiti kokku, et katkestustest informeeritakse edaspidi ka linnavalitsust, kes saab siis vastavalt vajadusele olukorrale reageerida. Seda näiteks lasteaedade, koolide ja ka tööstuste töö osas.

Tiit Kaasiku sõnul toimus kohtumine linnavalitsuse ettepanekul ja elektrikatkestustest räägiti üldisemalt. “Teemat arutati ka ettevõtjate seisukohast, sest ka väike elektrikatkestus toob ettevõtetele kahju ja masinate seadistamine võtab pärast aega,” kinnitas linna projektijuht.

Kaasik lisas, et siiani ei ole linnavalitsust linnas toimunud elektrikatkestustest teavitatud, kuid soov on, et edaspidi saaks ka linnavalitsus sellekohast infot otse allikalt.

Print Friendly, PDF & Email