Saarlase bränd maailma mainekamate seas (1)

Pille Lengi (fotol) nahahooldustoodete bränd Tilk! valiti mainekal konkursil “Pure Beauty Awards” parima rahvusvahelise läbimurde teinud brändide kategoorias üheksa parema sekka. Parim nende seast kuulutatakse välja oktoobri lõpus Londonis Savoy hotellis toimuval galal. Paremad on eelkonkursil välja valitud sadade brändide seast, mis konkursile esitatud.

ERAKOGU

Brändi Tilk! tooted ja tutvustuse saatis konkursile Lengi ise. Mainekast konkursist oli ta oma sõnul kuulnud juba paar aastat. Nüüd esitas sinna ka oma brändi ning juba finalistide sekka jõudmine on tema jaoks suur võit. “Kui sa pead seal ikka võistlema maailmanimedega, kellel on pikaajaline kogemus, suured turundustiimid ja palju raha taga, siis võin öelda, et ma tunnen ennast juba nende üheksa seas väga hästi,” kinnitas Lengi. Korraldajate kinnitusel on just see kategooria eriti keerukas. Hea tagasiside sai Tilk! ka augustis New Yorgis toimunud messil.

Pille Lengi sõnul näitab see kõik, et suund on õige. Tema sõnutsi on rahvusvahelisuse poole püüdlemine brändi olemusse sisse kirjutatud ja esimesest päevast saadik on üleilmsele turule püritud.

“Nüüd on vaja palju-palju tööd teha, leidmaks partnerid, kes jagaksid meie brändi väärtusi ja kellega saaksime oma tooteid maailma viia,” rääkis ta edasisest.

Print Friendly, PDF & Email