Peatänava bussipaviljonide hange luhtus (1)

Kuressaare linnavalitsus lõpetab lepingu märtsis hanke võitnud bussipaviljonide valmistajaga, kuna ei saanud paviljoni lõpliku lahenduse osas kokkuleppele.

Abilinnapea Mart Mäeker ütles, et pakutud bussiootepaviljonidel oli palju puudusi, mida ei suudetud kahe kuu jooksul kõrvaldada, mistõttu otsustati leping lõpetada. “Tegutseme selle nimel, et leida võimalikult kiiresti uus lahendus ja et paviljonid saaksid paika lähikuudel,” sõnas ta.

Kevadise riigihanke objektiks oli kümne bussiootepaviljoni valmistamine. Hankijalt oodati eskiisi alusel tööprojekti koostamist, paviljonide valmistamist ja transporti Kuressaarde. Hankele tuli kolm pakkumist, millest ainsana kvalifitseerus SPEQ OÜ oma. Firmaga sõlmiti ka leping, mis nüüd siis lõpetatakse.

Print Friendly, PDF & Email