Lääne-Saare kogukonnakogu alustab tööd (5)

Lääne-Saare kogukonnakogu esimene koosolek toimub veel enne septembrikuist vallavolikogu istungit.

Istungi päevakorras on kogukonnakogu esimehe ja aseesimehe valimine ning asjakohased vallavolikogu eelnõud, ütles Lääne-Saare valla infotöötaja Merike Lipu. Kogukonnakogu hakkab koos käima vähemalt kord kolme kuu jooksul.

Kogu liikmed valisid valla 13 kandi külade esindajad ja Lääne-Saare vallavalitsus kinnitas selle koosseisu 29. augustil.

Kogusse kuuluvad Abrukalt Riho Leppik, Astest Juta Levin (asendusliige Andres Ramst), Eiklast Boris Lehtjärv, Kaarmalt Tõnu Munk (asendusliige Priit Pihel), Kudjapelt Urmas Lehtsalu, Kärlalt Villi Pihl (asendusliige Ülar Tänak), Lümandast Kaja Juulik (asendusliige Janno Tuulik), Nasvalt Piret Kuldsaar (asendusliige Andres Tinno), Paadlast Riina Voog (asendusliige Maive Õispuu), Randverest Hanna Saar (asendusliige Liina Jürisson), Sauverest Katrin Pihlas, Tahula-Vaiverest Annela Näälik (asendusliige Jaan Kiider) ja Taritust Ilmar Antov.

Print Friendly, PDF & Email