Vali Saaremaa piltidest oma lemmik

Eile lõppes MTÜ Visit Saaremaa ja linnavalitsuse koostöös korraldatud fotokonkurss “On see tõesti Saaremaa?”, millele laekus 190 fotot 52 autorilt. Konkursiga kutsuti üles märkama uusi huvitavaid vaatenurkasid ja juhtima vaataja tähelepanu sellele, et Saaremaa on palju laiem ja mitmekesisem kui siinsed klassikalised vaatamisväärsused.

Konkursi auhinnafond on 900 eurot:
I koht 500 eurot, II koht 200 eurot, III koht 100 eurot ja publiku lemmik 100 eurot. Fotosid hindab 7-liikmeline žürii, kuhu kuuluvad Käthe Pihlak, Ergo Oolup, Sander Ilvest, Tõnu Ling, Piret Rauk, Kristel Aaslaid ja Margit Kõrvits. Parimad tööd selguvad 15. septembriks. Publik saab oma lemmiku valida Visit Saaremaa Facebooki lehel ja selleks on aega 12. septembrini (kuni kl 17).

Print Friendly, PDF & Email