Tugev tuul jättis rahva Ruhnul tormivangi

Nädalavahetuse tormiilm peatas viieks päevaks Ruhnu laevaliikluse ja saarel külas olnud turistid pääsesid tormivangist alles kolmapäeva lõunal, kui laev sõitis Pärnusse.

Plaanitust kauem pidi Ruhnul aega veetma ka Kihelkonna rahvamaja juhataja Anneli Teppo-Toost, kes sõitis koos kaaslastega ühe väikese paadiga saarele reedel ja plaanis juba laupäeval kodus tagasi olla. Paraku tuli ärasõiduvõimalust oodata kolmapäeva lõunani.

“Me olime hästi hoitud,” tõdes Anneli Teppo-Toost. “Sain teada, mis tunne on, kui lähed vaid üheks ööks ära ja tahad järgmisel hommikul tagasi saada, aga võimalus on ära võetud. Isegi hambaharja polnud kaasas.”

Tormivangi jäänud turiste oli teisigi, aga elu-olu üle keegi ei kurtnud. “Siin on Vitali kõrts, kus inimesed kokku saavad ja omavahel suhtlevad,” rääkis Teppo-Toost, lisades, et niipalju kalamarja ja suitsulõhet pole ta elus varem saanud, kui Ruhnul pakuti.

Print Friendly, PDF & Email