Politsei nädalavahetuse ülevaade: Roolist tabati kaks purjus ja üks lubadeta juht

Kokku vajati politsei abi sel nädalavahetusel seitsmel korral. Politseijaoskonda tuli toimetada viis inimest, kellest kainenema paigutati kolm. Liiklusest tuli kõrvaldada kaks joobekahtlusega mootorsõidukijuhti ja kahjuks mõlemad tarkusepäeva so reede, 01.septembri õhtul.

Kuressaare politseijaoskonna piirkonnavanema, Meelis Juhandi sõnul oli see nädalavahetus tavalisest rahulikum ja rahvast liikus öises Kuressaares tavapärasest vähem.

Üks joobes juhtidest kõrvaldati juhtimiselt 01. septembril kella 21.50 ajal Valjala vallas Kallemäe-Turja teel. Tegemist oli 43 aastase mehega, kes enda sõnade kohaselt oli enne juhtima asumist joonud õlut. Siiski oli mehe alkoholisisaldus väljahingatavas õhus 0,77 mg/l, mis oli ajend kriminaalmenetluse alustamiseks.

Teine joobetunnustega juht, 41 aastane mees, jäi politsei vaatevälja 01.septembril kella kuue paiku õhtul Kuressaare linnas Sügise tänaval. Selles asjas alustati väärteomenetlus.

Lisaks kõrvaldas politsei 01.septembri varahommikul juhtimiselt 26 aastase naise, kellel puudus mootorsõiduki juhtimisõigus. Kuna naisel oli see juba kolmas kord poole aasta jooksul, siis tuli antud asjas samuti alustada kriminaalmenetlust ja sõiduk võeti politseisse hoiule.

Kokku alustatigi nädalavahetusel kaks kriminaalasja ja mõlemad liiklusnõuete rikkumise osas.

“Heameel on selle üle, et ei toimunud mitte ühtegi sellist liiklusõnnetust, kus inimesed oleks kannatada saanud,”märkis Juhandi.

 

Print Friendly, PDF & Email