Naiskodukaitse tähistas 90. aastapäeva

Autor: Taavi Tuisk /KÕIK PILDILE: Saaremaa ringkonna esindus Naiskodukaitse 90. aastapäeva tähistamisel Estonia kontserdisaalis.

Laupäeval, 2. septembril tähistas Naiskodukaitse Tallinnas Estonia kontserdisaalis piduliku aktuse ja vastuvõtuga 90. aastapäeva.
Naiskodukaitse esinaine Airi Tooming soovis tänada igat naiskodukaitsjat, kes on andnud tükikese, et organsatsioon on just selline nagu see täna on, Naiskodukaitsel läheb hästi.

“Meil on erakordsed liikmed, meil on eesmärgid, süsteemid ja saavutused. Me oleme pingutanud ning pingutusest rõõmu tundnud, oleme üheskoos loonud organisatsiooni, mille üle võime põhjendatult uhked olla,” ütles Tooming aastapäeval peetud kõnes.

Naiskodukaitse aastapäeval osalesid kutsutud külalistena president Arnold Rüütel ja Naiskodukaitse auliige Ingrid Rüütel. Tervitustega esinesid kaitseminister Jüri Luik ning Kaitseliidu ülem kindralmajor Meelis Kiili.
Peol osales ligi 500 külalist ja naiskodukaitsjat ringkondadest üle Eesti.

Naiskodukaitse on üle-eestiline vabatahtlik naisi koondav organisatsioon, mis annab oma panuse riigikaitsesse ja ühiskonna arengusse läbi Kaitseliidu tegevuses osalemise, kodanike harimise ning isamaaliste traditsioonide hoidmise. Praeguse seisuga on Naiskodukaitses pea 2500 liiget.

Print Friendly, PDF & Email