Valjala vallavara taas müügil

Valjala vallavolikogu otsustas viimasel volikogu istungil alandada Posti 6 kinnistu hinda, kus praegu tegutseb sepikoda.

Volikogu esimees Liilia Eensaar ütles, et esialgu oli kinnistu müügis 25 000 euroga, kuid siis ostjat ei leitud. Nüüd alandati hinda 15 000 euro peale. Volikogu esimehe sõnul tähendaks hoone ülalpidamine vallale suuri kohustusi.

Uue määratud hinna kohta ütles Eensaar, et see on täpselt niisugune hind, mis on paras nii ostjale kui ka vallale. “Ei ole kellelegi liiga tehtud ja on leitud kuldne kesktee, märkis ta. Eensaar lisas, et nüüd jääb üle vaid loota, et võimalikud ostjad pakkumisega nõus on ja kinnistu saab müüdud.

“Me ise loodame ju ka, et niisugused hooned saaksid omaniku, kes seal tegutseda tahaks ja töökohti luua. Samamoodi läks nüüd enampakkumisele veskihoone, kus tegutseb pesumaja, ning loodame, et seal tegutsevad ettevõtjad saavad hoone ära osta,” rääkis Liilia Eensaar.

Print Friendly, PDF & Email