Läti liini uuring valmib aasta lõpuks (1)

Tänu leitud lisarahale saab Saarte koostöökogu (SKK) tellida uuringu Saaremaa ja Läti vahelise laevaliini käivitamise võimaluste kohta.

Projekti vedav SKK nõustaja Ivar Ansper ütles Saarte Häälele, et vajaliku raha kokkusaamise osas on SKK saanud positiivset tagasisidet nii Saaremaa omavalitsustelt kui ka erinevatelt institutsioonidelt ja organisatsioonidelt. “Seetõttu julgeme väita, et septembri alguses sõlmime parima pakkumise teinud spetsialistidega lepingu ja loodame uuringuanalüüsi valmiskujul avalikkusele esitleda loodetavasti juba selle aasta lõpus,” sõnas ta.

Kavandatava uuringu eesmärk on selgitada välja erinevate tehniliste ühenduslahendite teostatavus ja võrdlev eelistatavus. Töö tulemus peab olema kasutatav võimaliku operaatori otsinguks ja äriplaani väljatöötamiseks.

Print Friendly, PDF & Email