Tänavapikniku kohad on läinud

Kuressaare tänavapiknikule on sel aastal oodata ligi 3500 inimest ametlike piknikulaudade taha, lisaks üritusest osasaajad restoranide-kohvikute terrassidel. Kohti, mida kokku on umbes 4000, jääb arvatavasti siiski väheks.

Septembri teisel laupäeval toimuv Kuressaare tänavapiknik mahutab sel aastal varasemast pea 1000 inimest rohkem, kuid sellegi poolest on enamik laudu juba eelregistreerimisest kinni pandud. Korraldajad panid nüüd broneerimisele pidurit ja jätsid 30 lauda veel tühjaks.

Neid kasutavad vajadusel korraldajad ise ning kui mõni laud vabaks jääb, saavad sinna istuda inimesed, kes tulevad üritusele eelneva registreerimiseta.

Visit Saaremaa poolt pikniku korraldamisega tegelev Kristina Mägi ütles, et lauad paiknevad sel aastal kahes reas pargi äärest kuni Laurentiuse kirikuni välja. Eelmistel aastatel on lauad olnud paigutatud Arensburgi eest kuni maavalitsuse hooneni.

Muusikat teeb Meedla koja ees Bier Brauchen Brass Band Pärnust. Pikniku stiil on tänavu “valge”. Eelmisel aastal oli merekultuuri aasta auks mereline teema.

“Me vajame väga vabatahtlikke,” oli Kristina Mägil ka üks palve. Abi oleks vaja laudade paigutamisel ja piknikuliste laudadesse juhatamisel. Vajadus on mõnekümne inimese abi järele.

Lisada võib, et piknikuga samal ajal toimub Meedla kojas tänavuse Pulmapealinna konkursi võidupulm. Nii saab pruutpaar oma akende alla pidutsema 4000 kontvõõrast.

Print Friendly, PDF & Email