JUHTKIRI: Kas vihma tuleb? (1)

Seda tasub kindlasti küsida nii Kuressaare tänavapikniku korraldajatel kui ka neil, kes juba nuputavad, mida piknikukorvis kesklinna kaasa võtta ja kuidas end tänavuse nõutud dresscode’i järgi võimalikult huvitavalt valgesse rüütada.

Ilmateate jälgimine on seda kriitilisem, et kolm aastat pole ilmataat lustijate söömaaega segama tikkunud ja on taevaluugid kannatlikult kinni pidanud. Ühtepidi on see üritusele ainult kasuks tulnud, kuna meeldiv elamus on igale ettevõtmisele parim reklaam. Teisalt sunnib skeptikut küsima: kas nüüd poleks aeg mõelda ikkagi mingile alternatiivile à la “vihmase ilma korral kultuurimajas”? Ehk on järgnevatel aastatel aeg sisse viia ka mingi sümboolne piknikulaua ettetellimise tasu?

Loodetavasti saab nende küsimustega tegeleda taas kord edukalt kulgenud tänavapikniku järel, mis sel aastal tõotab jällegi kujuneda rekordiliseks. Ja meeldejäävaks Meedla kojas samal ajal pidutsevatele pulmalistele. Tuhandete kontvõõrastega ei saa uhkustada mitte iga noorpaar.

Print Friendly, PDF & Email