Teele Treiel sai universiaadil 13. koha

Taipeis toimuval universiaadil ületas Teele Treiel naiste kõrgushüppes 1.70 ja lõppvõistlusele ei jõudnud. Kokkuvõttes sai ta 13. koha.

“Kõrgushüppes oleks muidugi tahtnud seetõttu finaali saada, et näha lähedalt väga tublisid hüppajaid üle 1.95 hüppamas, kuid tegelikult ma siia tulles isegi ei unistanud finaalist – tulin eelkõige iseendaga võistlema,” tunnistas Teele Treiel.

Treiel ületas 1.60 esimesel, 1.65 teisel ja 1.70 esimesel katsel. 1.75 jäi seekord alistamata. “Ma jäin väga rahule,” tõdes Teele Treiel. “1.75 oleks olnud isiklik rekord. Eesmärgiks oligi 1.70, kuna põlvel on kerge vigastus, mistõttu pole saanud kuu aega trenni teha. Siinne atmosfäär on meeletult vinge ja kindlasti peab ütlema, et meeste oda finaali vaatamine oli üks kõige ägedamaid spordielamusi üldse minu elus!”

Print Friendly, PDF & Email