Tunnustus Kuusele

Eile õhtul Raegaleriis toimunud tänuüritusel õnnitles linnavalitsus juuli lõpus Saksamaal Leipzigis epeevehklemise naiskonnavõistluses maailmameistriks tulnud Kristina Kuuske ja andis talle üle mälestusmeened.

AU KURESSAARELE: Maailmameister Kristina Kuuske tervitab sotsiaalosakonna juhataja Kairit Lindmäe.
Irina Mägi

Linnapea Madis Kallas ütles, et Kuressaare linnal on ülimalt hea meel, et meil on sportlasi, kes saavutavad häid tulemusi Euroopa ja maailmameistrivõistlustel ning olümpiamängudel. “Ei meenu, millal saarlane tuli olümpiaalal viimati maailmameistriks ja seda suurem on meiepoolne rõõm ja tänu,” lausus ta. “Kuressaare suurim väljakutse on vähenev elanikkond ja neid, kes end siia sisse kirjutavad, on väga vähe. Kristina on oma sooviga olla Kuressaare linna kodanik kindlasti eeskujuks.”

Linnapea andis maailmameistrile üle tänukirja ja Kuressaare kindluse pildi, omapoolse kingituse andis ka Saaremaa spordiliit. Kristina Kuusk tänas kingituste eest ja lubas ka järgmistel võistlustel anda endast maksimumi.

MM-kulla võitnud Eesti epeenaiskonda koosseisus Irina Embrich, Julia Beljajeva, Kristina Kuusk ja Erika Kirpu premeerib EOK kokku 76 000 euroga, iga sportlase preemiasummaks kujuneb 19 000 eurot.

Print Friendly, PDF & Email