Öölaulupidu ilmestas Eesti süda

Kaarma 16. öölaulupidu andis kuulajatele taas kord võimsa emotsiooni nii helides kui ka ürituse lõpuks tulevärgis.

PERERINGIS: Tähtpäevakontserdist olid osa saama tulnud ka Ea Velsvebel-Greenwood koos abikaasa Stepheni ja poja Boden Iamiga.
MAANUS MASING

Traditsioonilisel kirikukontserdil astusid üles Maria Listra ja Mihkel Mattisen. Kaarma maalinnal süüdati aga selle suve viimane lõke ning toimus suur ühislaulmine Kaire Vilgatsi ja Tallinna ITL segakooriga, mis koosneb peamiselt Eesti infotehnoloogia ja tele­kommunikatsiooni liidu ettevõtete laulu- ja muusikahuvilistest.

SA Lääne-Saare Kultuur tegevjuhi Pille Mägi sõnul jättis sügava elamuse kirikukontsert – Maria Listra oli lummav, samas vahetu. Kirikukontserdi repertuaar oli ka tavapärasest veidi erinev, kuna lisaks isamaalistele lauludele tulid esitamisele ka tuntud ja armastatud muusikalide lood. “Kirikust väljudes oli kontserti kohta kuulda vaid kiidusõnu, kontsert oli tõesti lummav,” lausus Mägi.

Ka maalinnal toimunud öölaulupeo osa oli hoogne ja meeleolukas ning tagasiside publikult igati positiivne. “Kindlasti oli üks meeldejäävaim osa õhtust ilutulestiku sees süttinud tuleskulptuur – suur kahemeetrine süda, mille sees kiri “Eesti”,” tõdes Mägi.

Print Friendly, PDF & Email