VAATA, kes astusid ametikooli (1)

Keraamikaesemete valmistaja K-17
Maria Arnus-Kaasik, Anneli Hannus, Marge Kiirend, Leelo Kivi-Vaher, Lilli Kivirand, Ave Lajal, Maie Leppik-Ojasaar, Katrin Lätt, Signe Mehik, Merilin Meripõld, Airi Neemre, Aive Post, Maarja-Liisa Raid, Hannabel Saareli, Tiina Saaretalu, Piret Tomson, Maris Tuuling, Triin Türnpuu.

Mööblirestauraator MR-17
Rainer Helde, Katrin Hämelainen, Reeli-Alli Kaesvelt, Ksenja Kaju, Herdis Kindsigo, Eva-Lisa Kollo, Janne Kurg, Terje Lapp, Rita Lauge, Maris Pints, Ragne Põld, Reele Reinart, Kristo Saar, Marju Saar, Aliin Sepp, Maris Sepp, Guido Teder, Reena Väli.

Dekoraator-stilist DS-14
Ingela Auväärt, Sigrid-Merili Kuhi.

Kivi- ja betoonkonstruktsioonide ehitus KBE-17
Eric Hollo, Markus Juursoo, Oliver Kilter, Timmo Koppel, Vahur Kukk, Sander Lonks, Krislin Malk, Sigrit Mardi, Margerite Mesila, Andero Miil, Johanna Padu, Sten Torri.

Väikelaevaehitaja VLE-17
Karel Aale, Joosep Haug, Sander Jaska, Sander Kask, Kalle Kuusk, Andres Laanekivi, Janar Luks, Ants Luup, Karmo Lõhmus, Karl Rander, Ralf Roosaar, Endrik Salujärv, Andry Selge, Egert Vilter.

Abikokk aKPL-17
Gethel Allsaar, Aive Kald, Raido Metsamaa, Helery Uussaar, Lily Vahter.

Hooldustöötaja HTT-17
Maive Aksalu, Maie Erin, Silvi Kasela, Malle Kukk, Merike Laanekivi, Hilje Lember, Aive Matt, Lili Meier, Kaire Paas, Tatjana Palomets, Diana-Maria Palu, Janne Poopuu, Reet Roost, KarinSepman, Mare Teder, Evi Valge, Katrin Velviste.

Juuksur J-17
Triin Grigorjev, Eleri Kirikal, Helina Koor, Maria Kruusma, Galina Latkina, Ingeli Link, Kristjan Moorats, Õnn Mölder, Melany Orle, Marie Susanna Pors, Mariliis Rahu, Raneli Saadjärv, Roosmarii Tisler, Maria-Regelia Vaher, Melissa Vaher, Sten-Erik Viirmäe.

Kujundaja (kujundusgraafik) KGP-17
Grete Grau, Dagmar Ann Isak, Karl Orest Kapsta, Helen Kikkas, Markus Sander Kohl, Johannes-Markus Krull, Grat-Magnor Kuris, Helena Kuusiku, Karolin Lainevool, Ly-Ann Mets, Johannes Nelis, Madli Kärt Ollisaar, Dedee Raun, Brigitta Rebane, Liisa Soosaar, Anett Tamm, Hartwig Tanipere, Triini Tiit.

Kokk KP-17
Margus Aavik, Kaspar Altmäe, Pennty Hallikäär, Aivar Jäns, Alexander Allan Lindberg-Tarvis, Ragmar Mere, Otto-Endel Paakspuu, Siim Sander Pärn, Ragnar Suuster, Mariette-Heleen Tamm, Lucia Tänak, Rasmus Vaher.

Majutusteenindus MT-17
Jevgenia Belyaeva, Birgit Blumbach, Maarja Jaakson, Anne-Maria Kanemägi, Kelli Ojala, Abigail Rass, Annabel Sagor, Laura Sild, Minni Vallaste.

Sõiduautotehnik SAT-17
Kevin Aro, Vootele Jaanus, Timo Kaubi, Enrik Kesküla, Tarmo Leib, Patrik Lember, Kert-Oswald Mürk, Silver Ool, Marek Peeker, Marko Pära, Kaarel Talistu, Saulius Teder, Jonas Tiitsar, Markus Trave, Kevin Troškin.

Noorem tarkvaraarendaja TAK-17
Aliandra Freimann, Kristo Kaasik, Markus Koost, Kaspar Kööp, Henry Lehtsi, Michael Loite, Oliver Luup, Heinrich Mei, Hans Heiki Metsmaa, Kristofer Naarits, Alex Nurmberg, Heiko-Rene Pihus, Gert Indrek Poljakov, Sulomar Pruul, Eerik Põld, Richard Anwar Rahnik, Markus Reinsoo, Tony Sillart, Steven Stepanov, Kert Tammeoru.

CNC-töötlemiskeskuse operaator CNC-17
Rando Aksalu, Argo Hiiuväin, Kristjan Kirs, Erki Kuusk, Johannes Kõdar, Riivo Matt, Mikk Pärtel, Ahto Saar, Anni Salin, Priit Sepp, Ain Toom, Raiko Ustel, Marek Valge, Urmet Veski, Urmas Virveste.

Hooldustöötaja HT-16
Kati Kuivjõgi, Marjen Maripuu, Jaanika Niklas, Helje Rips.

Hooldustöötaja HT-17
Aet Alas, Jaanika Hõbelaid, Tiina Härmson, Ilme Koppel, Katrin Lett, Kaidi Loikmaa, Geilin Mavrinsky, Liivi Ool, Carola Sulu, Elis Zamanov, Annika Vaher.

Kondiiter KD-17
Ruta Kamp, Janeli Klauson, Ingrid Laas, Kadi-Katariina Lüüs, Kristiina Maasik, Kristina Riistop, Elvira Saat, Anneli Silenok, Helen Tiirats, Gerli Tints, Ain Ungru, Mare Võting, Lilian Väster, Annika Õisnurm.

Kujundaja (interaktiivse graafika kujundaja) KIG-17
Anneli Aim, Gris Antsaar, Janne Arak, Airi Astmäe, Sigrid Jaanus, Greta Joost, Triin Juss, Angela Jõeorg, Reeda Kuusk, Karin Laus, Kersti Lõokene, Mirjam Merila, Rita Mets, Kaspar Minn, Raili Sepp, Anneli Teppo-Toost, Sirli Viidemann, Aivi Võsa.

Kujundaja (liikuva graafika kujundaja) KLG-17T
Janar Kaseorg.

Lapsehoidja LH-17
Kristella Jakobson, Johanna Järmut, Ingrid Kajupank, Imbi Laaster, Siiri Liik, Kairi Luik, Kaire Matekainen, Kaisa Nurm, Mairi Pahapill, Liane Raidma, Aire Remmel, Krista Saarna, Tiina Sagur, Maarja Sepp, Renate Särel, Vilve Vadi, Iti Vahter, Kai Virveste, Maie Väljaäär.

Nahkkäsitöö N-17
Lelet Aavik, Anni Keskülla, Marika Kiiker, Valmi Mägi, Ulvi Rand, Jüri Reede, Eliise-Eva Saar, Jane Saartok, Ellen Saun, Karmen Sepp, Katre Tamm, Steven Valk, Ave Varik, Aet Vohu, Mairet Võsu.

Noorem tarkvaraarendaja TA-16
Taavi Prei.

Noorem tarkvaraarendaja TA-17
Triin Kald, Elis Kindlam, Karel Lember, Heidi Carolina Martinsaari, Relika Metsallik-Koppel, Madli Mikli, Keitlin Noot, Margus Ollerma, Marge Pugi, Siim Pärtel, Raigo Rätsep, Jüri Rüütli, Rait Seppel, Rauno Tamme, Annika Väli, Sander Väärt.

Tegevusjuhendaja TJ-17
Evely Aavik, Anu Kaseorg, Riina Kaubi, Kristi Kiisel, Ivika Laanet, Kerli Ligi, Annika Niit, Terje Rand, Irina Reinumäe, Signe-Mai Sutt, Ester Teppart.

Väikelaevaehitaja VLT-17
Madis Aljas, Helen Batista, Valdar Heidemann, Martin Jaško, Helari Juns, Heldar Juns, Kaido Kuusküll, Kaido Kärsin, Karl Lonks, Anneli Pärtma, Mihkel Särev, Ollemikkel Õige.

Õmbleja Õ-17
Andra Hallik, Pille Kubits, Katrin Lõo, Helina Mäekivi, Helin Mägi, Mare Naaber, Karina Peel, Britt-Karen Peterson, Maren Pihl, Külli Põldma, Mareena Rauk, Helen Reimus, Eerika Sepp, Janika Tamm, Madli Varik, Merili Varik.

Ärikorralduse spetsialist Ä-17
Kristina Armus, Marta Harjus, Kaie Järvelaid, Õnnely Järveots, Kätriin Kallas, Jaana Kauber, Kelly Kuhi, Lilian Leis, Anu Lest, Martin Meerits, Ulvi Muld, Eneli Raaper, Ragne Roost, Epp Sasi, Hele Tagaküla, Rauno Tisler.

Tekstiilikäsitööline TE-17
Sirje Aeg, Koidu Heinmaa, Ene Jääger, Marite Madisson, Ulvi Maripuu, Triin Nirgi, Liisi Ots, Agnes Pihlas, Tiia Tasane, Pille Tänak, Eve Uus, Lilli Vipp, Anu Viskus.

Print Friendly, PDF & Email