Noored võrkpallurid valmistusid hooajaks Leisis

Saaremaa spordikooli võrkpallurid olid terve eelmise nädala Leisis laagris, kus laoti põhja eelseisvaks hooajaks.

Esmaspäevast pühapäevani kestnud laagris pandi ennekõike rõhku füüsilisele vormile: rassiti jõusaalis, arendati hüppevõimet ja mõõdeti kilomeetreid metsarajal. Rasketele ja mitmekülgsetele trennidele pakkusid vaheldust erinevad võistlused: sulgpall, võrkpall jms.

Õhtud lõpetati alati ühistegevusega – teritati mälu viktoriinis, orienteeruti Leisi alevikus ja selgitati osavamaid foot-golfi väljakul.

Saaremaa spordikooli poiste treener Asko Esna: “Laager läks igati korda ja saime sel aastal palju õues treenida. Esimese turniirini ei ole enam palju aega jäänud ja järgmisel nädalal alustame juba pallitrennidega.”

Saaremaa võrkpalli liit

Print Friendly, PDF & Email