TS Laevad võtab Virtsu–Kuivastu liinilt kolmanda laeva ära

Mandri ja suursaarte vahelist parvlaevaühendust korraldav ettevõte TS Laevad teatas, et võtab kolmanda seda marsruuti sõitnud aluse Virtsu–Kuivastu liinilt ära.

“Eelmise nädalavahetusega lõppes periood, mil Virtsu–Kuivastu liinil liikles kolm parvlaeva. Edaspidi teenindab liini kaks laeva: Tõll ja Piret,” teatas TS Laevad teisipäeval. Varem sõitis mandri ja Muhu saare vahet ka parvlaev Regula.

Parvlaevaühendust mandri ning Saare maakonna ja Hiiumaaga häirib Hiiumaa liinil sõitnud laeva Tiiu rike, mistõttu jääb Tiiu septembri keskpaigani remonti ning TS Laevad peab seda teiste alustega asendama.

Virtsu–Kuivastu liini teenindavad edaspidi Tõll ja Piret, Rohuküla–Heltermaa liinil jätkavad praamlaevad Leiger ja Hiiumaa.

Print Friendly, PDF & Email