Saaremaa valla valimiskomisjoni koosseis ja asukoht

Komisjoni koosseis:

• Maire Käärid – Pöide, Orissaare, Laimjala
• Andrus Lulla – Lääne-Saare
• Elo Ilumäe – Leisi, Mustjala
• Eve Kiil – Salme, Torgu,  Kihelkonna
• Ene Johanson – Valjala
• Riina Allik – Pihtla
• Eero Lapp – Kuressaare

Komisjoni asukoht on Kuressaare linnavalitsuse saal (ruum nr 215) Tallinna tn 10.

Komisjon töötab tööpäevadel. Vastavalt hiljem koostatavale graafikule on augustis kohal vähemalt 2 komisjoni liiget, septembris vähemalt 3 komisjoni liiget.16. augustist 4. septembrini tööaeg kell 13–16.5. septembril tööaeg kell 13–18.6. septembril kell 16 toimub kandidaatide registreerimine ning erakondade, valimisliitude ja üksikkandidaatide järjekorra andmise liisuheitmine. Osaleb komisjoni täiskoosseis.7. septembrist 9. septembrini tööaeg kell 13–16 (kandidaatide registreerimisest 3 päeva jooksul). Toimub kandideerimisest loobumise avalduste vastuvõtmine.

Print Friendly, PDF & Email