Mopeedijuht sattus liiklusõnnetusse (1)

Eile päeval juhtus liiklusõnnetus, kus mopeedijuht ei märganud peateel liikunud Hondat ja sõitis sellele ette.

Irina Mägi

Häirekeskus sai eile kell 13 teate liiklusõnnetusest, kus Sikassaare külas Ringtee-Põlluvahe tee ristmikul oli sõiduautole Honda ette sõitnud mopeed. Esialgsetel andmetel ei pannud mopeedijuht, 72-aastane naine, tähele Põlluvahe teel “Anna teed” märki ja sõitis ette peateel liikuvale Hondale, mida juhtis 46-aastane naine. Liiklusõnnetuses sai vigastada mopeedijuht, kes toimetati kiirabiga Kuressaare haiglasse.

Õnnetust pealt näinud kaubikujuhi sõnul ei märganud Bauhofi poolt mopeediga tulnud naine, kes hakkas sooritama vasakpööret, peateel liikunud vasakult lähenevat Hondat. Rolleri juppe võis leida veel ligi 20 meetri kaugusel õnnetuspaigast.

Auto juht suuri vigastusi ei saanud. Küll aga vajas abi Honda Accordis juhi kõrval istunud inimene, kes sai toimunust šoki ja kellele samuti kiirabi kutsuti.

Print Friendly, PDF & Email