Vanadaam ajas lapse alla (24)

KIIRABI KOHAL: Autolt löögi saanud laps toimetati haiglasse.
ERAKOGU

Eile kella 11.30 paiku teatati politseile liiklusõnnetusest Kuressaares Tallinna maanteel, kus 10-aastane tüdruk sai löögi sõiduautolt Audi.

Politsei tuvastas kohapeal, et autot juhtinud 71-aastane naine ei lasknud Kuressaare ringtee poole liikudes läbi ülekäigurajal teed ületanud 10-aastast tüdrukut, mille tagajärjel sai laps autolt löögi ning toimetati tervisekontrolliks haiglasse. Sõiduki juht oli kaine ja omas juhtimisõigust.

Politsei kutsub sõidukijuhte üles valvsust säilitama ning ülekäiguradade läheduses olema eriti tähelepanelik. Ka jalakäijatele pannakse südamele, et enne tee ületamist tuleb veenduda, kas lähenev sõiduk on neid märganud ja hoo maha võtnud.

Print Friendly, PDF & Email