Marek Niit jätkab sprindi valitsemist

Tallinnas Kadrioru staadionil toimuvatel Eesti kergejõustiku meistrivõistlustel võitis meeste 100 m Marek Niit ajaga 10,43, vahendab portaal Saaremaa Spordisõber. Talle järgnesid Kaspar Mesila 10,74 ja Timo Tiismaa 10,75-ga.

“Start tuli enam-vähem välja ja see oli oluline,” rääkis Marek Niit. “Lõpus on mind siin veel raske võtta, kui stardiga oleks alt lõinud võinuks ka kaotada.”

Marek Niidu sõnul pole ta normaalsetes oludes Kadrioru staadionil 100 m varem nii kiiresti jooksnudki. Ometi ta oma hetkevormi heaks ei nimetanud. Pühapäeval üritab ta võita veel ka 200 m.

Naiste odaviskes oli 7. Airike Kapp 42.31-ga, kõrgushüppes oli Teele Treiel 1.65-ga 5. ja kuulitõukes Linda Treiel 13.13-ga neljas kaotades pronksi vaid sentimeetriga. Meeste odaviskes sai Jako Lindrop 58.18-ga 8. koha.

Alver Kivi

Print Friendly, PDF & Email