Võidukad jalgpallurid

Leisi JK U10 poisid võidukad

Leisi JK teisel etapil Kuressaares.

Sellel suvel mängib Leisi jalgpalliklubi Eesti meistrivõistlustel U10 vanusegrupis.

Kaks etappi on seljataga ning kaks veel ees. Esimesel etapil Sindis mängiti Pärnu JK Poseidoni I ja II ning FC Kuressaare eakaaslaste vastu. Teisel etapil Kuressaares olid vastasteks Pärnu JK Vaprus, FC Kuressaare ja Saaremaa JK aameraaS võistkonnad. Kuigi selles vanusegrupis arvestust ei peeta ja kohti ei jagata, on Leisi JK võitnud kõik kuus mängu ja hoiab hetkel kindlalt esikohta.

Leisi JK mängib koosseisus: Kert-Kristjan Rahu (vv), Kristofer Rand, Üllari Kaasik, Marten Kuusk, Kuldur Lehtmaa, Arkos Raian King, Markus-Erik Lempu, Jesse Laisaar, Rasmus Laisaar. Muhu vallast Kristofer Vallau ning Orissaarest Madis Mägi.

Järgmine etapp toimub augustikuus Leisi kodustaadionil.

JK Saarepiiga tütarlapsed Eesti meistrivõistlustele

Teisel etapil osalenud piigad Pärnus.

JK Saarepiiga tüdrukud osalevad U13 vanusegrupis Eesti meistrivõistlustel. Kokku osaleb meie alagrupis viis võistkonda.

Mängud toimuvad turniiridena, igal turniiril mängivad kõik võistkonnad omavahel. Pärast kahte etappi hoiavad saarlased neljandat kohta. Vastased on Pärnu JK, Keila JK, Viimsi MRJK ja FC Kuressaare. JK Saarepiiga mängib koosseisus: Leisi vallast Luise Mägi, Kristina Rand, Marilyn Lempu, Grethel Lehtmaa. Orissaare vallast Hedina Madisson (vv), Lissel Lee Tamtik, Eliisabet Vaba, Anette Ige, Saskja Lember. Muhust Teele Tarvis, Hiiumaalt Liisu Koppel ja Liisi Koppel.

Järgmine etapp toimub augustikuus Kuressaares.

Kateriin Kuusk

Print Friendly, PDF & Email