Kortermaja tagant leiti kassikorjus (2)

Tehnika tänava kortermaja hoovis leidis maja elanik leopardimustrilisse traksidega kandekotti pandud kassikorjuse. Kassi leidnud mehe sõnul on ilmselt tegemist oma maja inimesega, kes kassi põõsa alla hülgas.

KOLE PILT: Majaelanikule avanes hoovis traagiline vaatepilt kassikorjusest, mis põõsa all saatuse hooleks oli jäetud.
IRINA MÄGI

Koolnud looma leidnud majaelanik sõnas, et märkas kortermaja territooriumil leopardi imitatsiooniga kotti, mille seest tuli lagedale kassi korjus. Majaelaniku sõnul oli loom ilmselt ligi 7-10 päeva maja taga vedelenud. „Lähemal uurimisel selgus, et kass oli ilmselt lähiajal kliinikut külastanud, sest majas elav veterinaar tuvastas looma juures mähkmed, mida tavaliselt kliinikus näiteks operatsioonilt tulnud loomadel kasutatakse,“ rääkis kassi leidnud mees.

„Küllap on see inimene, kes ta siia poetas, kuidagi meie majaga seotud, sest ma ei usu, et meie kinnisesse koduhoovi keegi oma surnud looma tuleb tooma,“ lisas majaelanik, lisades, et nüüd käivad naabrid ja majarahvas õnnetu saatuse hooleks jäänud kassi vaatamas, aga keegi ei oska kahtlustada, kes selle taga võib olla. Samuti ei õnnestunud veterinaaril tuvastada kassi kiipi. „Eeldan, et korteriühistu peaks siin vist nüüd kassi likvideerimise ette võtma, linnamajandus vaevalt sellega tegelema tuleb,“ lisas majaelanik.

Print Friendly, PDF & Email