FC Kuressaarele Rakverest kaotus

Reedel Rakvere linnastaadionil peetud esiliiga 18. vooru kohtumises pidi FC Kuressaare meeskond tunnistama Rakvere JK Tarva 2:1 paremust, kirjutab fckuressaare.ee.

Saarlased jäid 0:2 kaotusseisu, kuid suutsid siiski ühe tagasi lüüa. Meeskonna juhendamisel abiks olnud Urmas Rajaver nentis, et Rakvere on millegipärast kogu aeg ebamugav vastane olnud. “Esimesel pool­ajal olime liiga ettevaatlikud ja lasime Rakverel domineerida,” rääkis ta. Selle karistasid rakverelased ka poolaja lõpus väravaga ära.

“Teisel poolajal hakkasime ise rohkem suruma ja tekkis kohe ka rohkem võimalusi. Paraku suutsime ainult ühe võimaluse realiseerida ja lõpus riske võttes oleks võinud Rakvere meile ära lüüa. Aga neljapäeval juba uus mäng ja uus võimalus see halb seeria Rakvere vastu lõpetada!” ütles Rajaver.

Neljapäeval mängib meeskond kell 19.00 kodusel Kuressaare linnastaadionil taaskord Rakvere JK Tarvasega.

Print Friendly, PDF & Email