Nahakabineti vastuvõtuajad said kiiresti täis (2)

Kuigi Tartu ülikooli kliinikumi mobiilne nahakasvajate diagnoosimise kabinet saabub Kuressaarde augustis, broneeriti kõik vastuvõtuajad juba varakult.

Sellest, et nahakasvajate diagnoosimise buss peatub 8.-11. augustini Kuressaares, kirjutas Saarte Hääl 30. juunil. Kliinikumi etteregistreerimiskeskuse andmeil polnud eilse seisuga aga järel enam ainsatki vaba vastuvõtuaega.

Mobiilne kabinet, mis on varustatud nüüdisaegse aparatuuriga, peatub erinevates Eesti keskustes, et pakkuda inimestele võimalust pahaloomuliste nahakasvajate kahtluse korral õigeaegselt nahaarsti juurde jõuda.

Ka 31. juulist kuni 3. augustini Kuressaare haigla juures peatuva mobiilse androloogiakabineti vabad vastuvõtuajad said selle nädala alguses otsa.

Print Friendly, PDF & Email