Politsei nädalavahetuse ülevaade: Liiklusrikkumised ja kaklus (3)

“Jaanipäevale järgnenud nädalavahetus möödus küllaltki rahulikult,” teatas Kuressaare politseijaoskonna patrullitalituse juht Matis Sikk, lisades, et kokku teenindas politsei 7 väljakutset ning arestikambrisse ei toimetatud ühtegi isikut. Alustati kaheksa väärteomenetlust, mis kõik seoses liiklusrikkumistega.

Juhtimiselt tuli kõrvaldada ka üks alkoholijoobes sõidukijuht. Politsei peatas sõiduauto Porsche reede ööl vastu laupäeva Kuressaare ringtee maanteel ning tuvastas juhina 56-aastase mehe. Juhtumi osas on alustatud väärteomenetlus.

Patrullidel tuli sekkuda ka ühe kakluse lahutamisse. Kaklus toimus Kuressaare linnas Lokaali ees laupäeva varahommikul. Juhtunuga seoses on politsei tuvastanud viie isiku andmed ning asjaolud on selgitamisel.

Print Friendly, PDF & Email