Jalgpallurid lõpetasid Saarte mängud võiduga

Gotlandil toimuvatel Saarte mängudel võitis Saaremaa jalgpallimeeskond 13. – 14. koha mängus Froya 4:2.

Mänguskoori avas Maarek Suursaar 20. minutil ja sellega esimene poolaeg ka lõppes. Saarlaste ülekaal oli väga suur ja võimalusi loodi korralikult. Kohe teise poolaja algul lõi Suursaar Alari Saare väga heast tsenderdusest teise ja 54. minutil lõi palli kiire lahti mänguga karistuslöögil Sander Laht seisuks 3:0.

Seejärel loovutati initsiatiiv vastasele ja Froya lõi kaks väravat tagasi 68. ja 89. minutil. 90.+1 minutil sai Sander Laht kontrarünnakus kaitsjatest läbi, söötis palli Eerik Poopuule, kes karistusalas maha tõmmati. Karmo Paju lõi penaltist kindlalt lõppseisuks 4:2.

“Nemad istusid kaitses ja alles seisul 0:3 läksid suure jõuga ette,” rääkis treener Jan Važnski. “Me jäime ise ka liialt passiivseks, kaotasime ruttu palli ja andsime neile võimaluse rünnata. Seepärast tulid ka taevast väravad,” leidis ta.

Print Friendly, PDF & Email