Reimo Noogile 46-aastaselt esimene medal (3)

ESIMENE: Reimo Nook jõudis medalini 46 aastaselt. Foto Raul Vinni

Gotlandil toimuvate Saarte mängude maanteeratturite 115 km pikkusel grupisõidul võttis kuldmedali Saaremaa võistkond, kelle koosseisu kuulus ka samas 1999. aastal jalgpallurina osalenud Reimo Nook, kes nüüd jõudis 46-aastaselt oma esimese medalini ja kohe kuldseni.

“On olnud pikk, aga väärikas teekond,” tunnistas Reimo Nook. “Aga ma loodan, et jalgpallurite treener Jan Važinski kutsub mind nüüd meeskonda tagasi, et keskenduda jälle sellele alale.”

115 km pikkusel grupisõidul oli Reimo Noogi ülesanne koos Steven Kalfi ja Jörgen Matiga aidata oma liidreid Mihkel Räime ja Karl Patrick Lauku. Esimestel ringidel püsis ta ilusti tempos ja grupis, siis läks raskeks.

“Üks Taani proff tahtis vahepeal Eesti seeniorile surma korraldada,” kirjeldas kokkuvõttes 31. koha saanud Reimo Nook. “Kolmanda ringi keskel olime Steveni ja Jörgeni ilusti tema tuules, aga siis läks raskeks. Pärast seda korraldasid Rootsi pensionärid mulle ühes grupis puhkekodu.”

Reimo Noogil on koos kaaslastega võimalik teenida reedel medalilisa, kui Visby tänavatel sõidetakse kriteerium.

Print Friendly, PDF & Email