GALERII: Saarlased said abi kriisikeskusest

SOE: Korvpallur Mario Paistel on tänu kriisiabi tekile öösel soe magada. Foto Raul Vinni

Gotlandile Saarte mängudele sõitnud Saaremaa koondis ööbib seekord Södervärni koolimajas. Nagu mõnedel varasematelgi mängudel magatakse klassiruumides õhkmadratsitel. Toitlustamine toimub samas kompleksis asuvas sööklas kaks korda päevas. Tühja kõhu üle keegi nuriseda ei saa.

Küll oli esimesel ööl üllatuseks, et korraldajate antud õhukeste tekkidega oli magada üsna jahe. Saarlaste kurtmise peale organiseerisid korraldajad kohe kümneid lisatekke, mis toodi suurtes pappkastides Gotlandi kriisikeskuse laost.

Võistluspaigad asuvad seekord Visby linnas ja selle lähiümbruses. Vaid golfarid, tennisistid, laskjad ja jalgpallurid peavad võistlema kaugemal. Jalgpallurid mängisid kaks esimest mängu suisa 50 km kaugusel.

Vaata kuidas saarlased Gotlandil elavad

 

Print Friendly, PDF & Email