Johannes Treiel uuendas tõkkejooksu maakonna rekordit

Eesti kergejõustikukoondisega Vaasas VII Euroopa võistkondlikel meistrivõistlustel võistelnud Johannes Treiel püstitas 110 m tõkkejooksus 14,26-ga uue Saare maakonna rekordi.

Meeste tõkkesprindis pääses Johannes Treiel finaali seitsmendana, kui jooksis aja 14,62. Finaalis oli noor saarlane samuti seitsmes, kuid jooksis maakonna rekordi 14,26. Esikoha sai 13.64-ga Andreas Martinsen Taanist.

“Minu jaoks oli väga hea kogemus ja tore võistlus,” tunnistas Johannes Treiel, lisades, et hea konkurents aitas korraliku tulemuse vormistamisele kindlasti kaasa. “Eeljooksu eel olin väga närvis, aga sain finaali edasi ja seal oli jooks juba puhas mõnu. Jooks ise kulges hästi, mõned vead olid, aga puhast jooksu ongi väga raske teha. Aja ja muuga olen väga rahul. Usun, et see oli enne EM-i hea kogemus.”

Print Friendly, PDF & Email