ÜLESKUTSE: Saatke meile fotosid jaanituledel toimuvast melust! (GALERII) (1)

Foto: Katriin Laanet

Head Saarte Hääle lugejad, jaanitulesid jagub üle Saare maakonna kuni nädala lõpuni. Et kõik aimu saaks, kus-kuidas jaanikut tähistatakse, saatke meile fotosid just sellelt jaaniõhtult, mida ise väisate. Teeme koos ühe suure saaremaise jaanitulede galerii!

Fotosid ootame aadressil uudis@saartehaal.ee.

Oma fotosid jaanituledest naabersaarel, Vättal, Kadarikus, Salmel, Pihtlas, Kailukal, Roobakal, Kuressaare külje all ja Kõljalas on juba saatnud Kristi Aus, Katriin Laanet, Maarja Varik, Inna-Inga Kalmus, Jaren Kaju, Mika Väikeväinen, Eve Tuisk, Kadri Paomees, Andu Aavik, Kärt Vikat, Iivi Jakobson ja Joosep Rooso.

Kaugeim jaanitulefoto laekus Los Angelesest Andres Rütmanilt. Fotol on teiste eestlaste-saarlaste seas (keskel) ka rõõmsameelne LAs elav Saaremaalt pärit 91-aastane Johannes Nukk.

Print Friendly, PDF & Email