Selgus valimisliidu Saarlane juhtviisik (14)

Valimisliidu Saarlane liikmed valisid ühenduse eestvedajateks Kuressaare abilinnapea Mart Mäekeri, linnavolikogu esimehe Toomas Takkise, Keskerakonna Saaremaa piirkonna endise esimehe Janne Nurmiku, Salme vallavanema Kalmer Poopuu ja Orissaare vallavanema Vello Runthali.

Valimisliidu ühe ellukutsuja Toomas Takkise sõnul selgus juhtviisik liikmete endi poolt pakutud kandidaatidest.

„Iga liige sai esitada viis kandidaati, kes tema hinnangul antud rolli sobivad ja selle ka sisuga täita suudavad. Liidu liikmete meelest oli juhtviisikusse sobivaid kandidaate kokku 17. Eelneva kokkuleppe kohaselt pääsesid juhtviisikusse neist viis enim hääli saanud kandidaati.“

Saarlase juhtviisiku kandidaatidest enim hääli kogunud Kuressaare abilinnapea Mart Mäeker märkis, et liidu n-ö tuumik sai enda õlule vastutusrikka ja olulise rolli.

„Meie esmane ülesanne on nüüd liidu valimisprogrammi viimistlemine ja oma seisukohtade edastamine maakonna rahvale. Oleme tänulikud meeskonnaliikmete usalduse eest ja lubame, et anname kohaliku omavalitsuse volikogu valimisteks endast parima.“

Valimisliit Saarlane koguneb taas 12. juulil, mil lisaks valimisprogrammi kinnitamisele on ühe päevakorrapunktina arutlusel ühenduse kandidaat, kes esindab valimisliitu aktiivse valimiskampaania ajal Saaremaa valla vallavanema debattidel.

Print Friendly, PDF & Email