Lääne-Saare valla 2017. aasta võrkpalli meistrivõistluste juhend

1. Eesmärk
Võistluse eesmärk on võrkpalli kui ühe saarlaste populaarsema pallimänguala populariseerimine, kehalise tegevuse arendamine läbi võistkondliku ja kollektiivse pallimängu ning Lääne-Saare valla külavõrkpalli parima võistkonna väljaselgitamine.

2. Võistkonna koosseis ja suurus
Võistkonna suurus on 8 inimest, kellest 4 peab omama Lääne-Saare valla sissekirjutust ja 4 mingisugust seost Lääne-Saare vallaga. Igas võistkonnas peab olema vähemalt 1 naine, kes peab viibima ka väljakul. Võistkonnas ei tohi olla rohkem kui 2 meesmängijat, kes on mänginud 2016–2017 hooajal Credit24 liigas või Eesti meistrivõistluste I liigas.

3. Reeglid
Võistluste täpne süsteem selgub pärast registreerimist. Meesmängija ei tohi hüpata naismängijale blokki. Võrgu kõrgus on 243 cm. Mängitakse liiva- või muruväljakul ja mängijatel on keelatud kasutada murujalgpalli jalatseid (korkidega). Mänge juhivad korraldaja kutsutud kohtunikud.

4. Võistluste läbiviimine
Lääne-Saare valla külade 2017. a võrkpalliturniir viiakse läbi 1.07 Aste staadionil või Lao külaplatsil (sõltub osalejate arvust) algusega kell 10.

5. Registreerimine
Võistlustele registreerimine toimub aadressil maile.kiissa@gmail.com või telefonil 53 035 856, Maile Kiissa.

Registreerimisel palume märkida:
1. Võistkonna nimi
2. Võistkonna liikmete nimed
3. Võistkonna kapteni nimi
ja kontaktandmed.
4.Registreerimise lõpp 26.06.

NB! Pärast registreerimise lõppu võtab korraldav toimkond võistkondade kaptenitega ühendust võistluste lisainformatsiooni jagamiseks.

Print Friendly, PDF & Email