Nägus ja leidlik Puusikk

Sofi (kes tegelikult on poiss) aitab meelsasti peremehe isikupärast mööblit reklaamida. Laua metallist jalad on Indreku jooniste järgi teinud Sepapaja OÜ meistrid Kuressaarest. Laud on viimistletud mattlakiga. “Seda on väga kerge hooldada, niiskest lapist piisab.” Kõikvõimalikud praod ja oksaaugud on täidetud läbipaistva pahtliga. “Mulle ei meeldi, kui kasutatakse pruuni puidupahtlit, see on õudne.”
Foto: MAANUS MASING

Salmel tehakse kohalikust puidust isikupäraseid tooteid. Huviline saab endale tellida nii eritellimusmööblit kui ka köögitarvikuid, küünlaaluseid ja palju muudki, milleni tellija fantaasia küündib.

Meister Indrek Tarto ütleb, et vahva sitikakujulise logo sai ühemehe-ettevõte tänu tema kallile kaasale Janikale, kes õpib parasjagu graafilist disaini. “Sõitsime autoga ja arutasime, et kui asjal on nimi, saab seda ka reklaamida. Ja logo peaks olema võimalikult realistlik. Ürask ei kõlanud eriti hästi, aga puusikk on igati muljetavaldav putukas. Isa on mul tegev metsanduses ja ma olen selle putukaga lapsest peale kokku puutunud.”

Loe edasi Oma Kodu suvenumbrist

Print Friendly, PDF & Email