Jaaniajal rallib Virtsu–Kuivastu liinil kolm laeva (6)

TS Laevad lisab majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi tellimusel jaaniajaks kuus täiendavat reisi mandri ja suursaarte vahel. Neist neli Virtsu–Kuivastu ja kaks mandri-Hiiumaa liinil.

Lisaks on jaaniajal reisijaid teenindamas kõik kuus laeva. Virtsu–Kuivastu liinil teeb parvlaevade Piret ja Hiiumaa kõrval lisareise parvlaev Tõll ning Rohuküla–Heltermaa liinile lisandub Leigrile ja Tiiule parvlaev Regula.

TS Laevad juhatuse esimees Kaido Padar nentis, et aasta esimese viie kuuga on mandri ja suursaarte vahet liigelnud 53 000 reisijat rohkem kui aasta varem ning eelmüük näitab, et suurenenud nõudlus jätkub – jaaniaja reiside eelmüügis olnud piletid on populaarsematel päevadel ja aegadel välja müüdud.

“Riik ja laevaoperaator soovivad saarte elanikele ja külastajatele vastu tulla ning seetõttu otsustati lisada täiendavaid reise, vältimaks pikki järjekordi sadamates,” märkis Padar.

Virtsu–Kuivastu liinil toimuvad lisareisid neljapäeval, 22. juunil kell 15.30 ja 16.40 Kuivastust ning kell 16.05 ja 17.15 Virtsust. Pühapäeval, 25. juunil on lisareisid Kuivastust kell 13.45 ja 15.00 ning Virtsust kell 14.25 ja 15.35.

Ühtlasi kinnitas Padar, et kokkuleppel riigiga toimub laevaliiklus jaaniajal nii kaua, kui kõik soovijad on üle viidud, ehk vajadusel lisatakse veel reise. “Palume inimestel võimalusel planeerida oma reisid vähempopulaarsetele aegadele ja soetada piletid eelmüügist,” lisas Padar.

23. ja 24. juunil toimuvad reisid vastavalt sõiduplaanile.

Print Friendly, PDF & Email