Džässmuusik Maria Faust abiellus (5)

Saaremaal sündinud džäss­muusik Maria Faust sõudis mai lõpus abieluranda, kui ütles jah-sõna USA heliloojale ja muusikule Ned Fermile.

HARMOONILINE PAAR: Džässmuusikud Maria Faust ja Ned Ferm on loonud kauni mažoorse duo.
Emanuele Maniscalco

“Abiellusime 26. mail Kopenhaagenis väga vaikselt, vaid lähedaste sõprade seltsis Kopenhaageni rannapromenaadil,” ütles Faust. Taanis pesitsev andekas paar musitseerib koos nii mitmeski projektis, nagu näiteks Maria Faust Sacrum Facere ja Maria Faust Jazz Catastrophe.

Vaatamata tihedale graafikule, leitakse aega ka Saaremaad külastada. “Saarele satume juuli viimasel nädalal, kui õpetame mõlemad Saaremaa rütmi- ja improlaagris ning meil kummalgi on sel perioodil ka kontserte,” rääkis Faust. Teda saab näha 29. juulil Triigi Filharmoonias koos Norra trummari Håkon Berrega.

Teele Tilts

Print Friendly, PDF & Email