Politsei nädalavahetuse ülevaade: Alaealised suitsetajad ja roolijoodikud (3)

Reedel, 09.juuni õhtul kella 19.00 ajal sai politsei teate, et alaealised suitsetavad Kuressaare kesklinna mänguväljakul. Kaks 15 aastast poissi tunnistasid e-sigareti suitsetamist. Poisid anti vanematele üle. Kuna tubakaseaduse kohaselt on e-sigarettide omamine, müümine ja tarvitamine alaealistele keelatud, alustati juhtunu osas väärteomenetlust.

Kahjuks pidi politsei nädalavahetusel liiklusest kõrvaldama ka neli alkoholijoobes mootorsõidukijuhti, neist kaks Valjala alevikus ja kaks Kuressaare linnas. Kõigi nelja juhtumi osas tuli alustada kriminaalmenetlust, kuna juhtide joove oli sedavõrd kõrge st üle 0,74 mg/l kohta väljahingatavas õhus.

Nädalavahetus väljakutsete osas väga tihe ei olnud. Politsei sekkumist vajati 12 korral. Politseijaoskonda toimetati kuus inimest, kellest üks jäeti kainenema ja üks peeti süüteo toimepanemise eest 48 tunniks kinni.

Print Friendly, PDF & Email