Lääne-Saare haridusasutused said vägeva digisüsti

SUVEKS TÖÖD: Direktor Liia Raun (paremal)ning loodusainete õpetaja ja haridustehnoloog Janno Tuulik peavad hoolitsema selle eest, et Lümanda kooli uued digiseadmed korralikult töösse saaks rakendatud.
Foto: Indrek Teppan

Lääne-Saare vald uuendab oma haridusasutuste digitaristut enam kui 100 000 euro eest.

“Kuna Lääne-Saare valla haridusasutuste digitaristu oli juba vana ja suuremat osa sellest oli vaja uuendada, soetasime koolidele ja lasteaedadele uue IT-taristu,” selgitas valla infotöötaja Merike Lipu. Kokku soetati 71 lauaarvutit, 47 sülearvutit, 55 monitori, 52 tahvelarvutit, 8 projektorit ja lisaks muid IT-seadmeid, nagu hiired, dokid jne.

Seadmed jaotati haridusasutuste vahel vastavalt vajadustele. Digikeskkonna uuendamine läks maksma 107 000 eurot, millest 9750 eurot tuli toetusena, ülejäänud valla omaosalusena.

Print Friendly, PDF & Email