GALERII: Saaremaa ühisgümnaasiumi lennupulm kõlakojas (8)

Sellel aastal toimus SÜG-i lennupulma tseremoonia kõlakojas. Sõrmused said sõrme kahe paari õpilased. Foto: MAANUS MASING

Saaremaa ühisgümnaasiumi traditsioonilise lennupulma “abielusidemed” sõlmiti seekord ebatraditsioonilises kohas. Kui eelnevad aastad on registreerimine toimunud Kuressaare raekojas, siis seekord otsustati pargis asuva kauni kõlakoja kasuks.

Oma jah-sõna ütlesid 101. lennu õpilased Lisette Nau ja Sander Suurna ning Jutta Loviisa Juht ja Henri Paomees. Noored pani paari Mihkel Ait. Üritust võetakse tõsiselt ja kõigile pulmas osalevatele lennukaaslastele on jagatud oma roll – kes on abiellujate vanemad, kes kauged sugulased jne.

“Olen hommikust saati valmistunud. Ikkagi esimene pulm!” märkis pruut Lisette rõõmsalt. Ei puudunud pulmast ka pruutneitsid ega lõbusad isamehed. Nagu päris pulmaski, jagati külalistele ülesanded ja mängiti seltskonnamänge. Pidu peeti otse loomulikult varaste hommikutundideni.

Teele Tilts

Print Friendly, PDF & Email