Kodused puuviljakrõpsud küpsevad radiaatoril! (1)

Puu- või köögiviljakrõpsude tegemiseks pole tarvis udupeent toidukuivatit ega isegi elektriahju. Piisab sellest, kui sul on kodus tavaline keskkütteradiaator.

KOMMI ASEMEL: Peremees Peeter Kaal on kommide ostmisest loobunud – iga kell eelistab ta abikaasa Malle valmistatud maiustusi.
IRINA MÄGI

Just nii, aknaalustel radiaatoritel küpsetab – või õigemini kuivatab – tervislikud ja toitvad puuviljakrõpsud valmis Kuressaares kortermajas elav Malle Kaal. Ja tulemus on tõepoolest suurepärane, jäämata maitselt ega välimuselt millegi poolest alla ökopoodides müüdavatele sarnastele snäkkidele.

“Varem kuivatasin samamoodi, “radiaatori-meetodil” õunu, aga neid nii palju ei söödud, kippusid ikka järele jääma,” räägib Malle. “Kui kauplustes puuviljakrõpse müügil nägin, mõtlesin, et proovin neid ka ise teha – äkki õnnestub.”

Loe edasi laupäevasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email