Kuressaare ametikool tõi taas võidu koju (1)

Kuressaare ametikooli õpilased Egert Aale, Sander Lindmäe ja Andres Lulla võitsid Vana-Vigala tehnika- ja teaduskoolis esikoha üleriigilistel sõiduautotehniku eriala esmakursuslaste kutsevõistlustel. 1.–2. juunil toimunud võistlusel tuli sooritada 13 ülesannet, mis nõudsid nii praktiliste kui ka teoreetiliste teadmiste kasutamist.

MAGUS VÕIT! Kolmeliikmelises tiimis olid Sander Lindmäe, Andres Lulla ja Egert Aale.
Kuressaare Ametikool

Võistkondi oli kokku üksteist: kümme Eestist ja üks Lätist. Kuressaare meeskonna liikme Sander Lindmäe sõnul tõi neile võidu tugev ettevalmistus. “Tegime palju tööd ja meid juhendasid head õpetajad,” kinnitas noormees.

Seda, kui tihe rebimine konkurentidega oli, Lindmäe öelda ei osanud, sest lõplikku punktiseisu nad ei näinud. “Aga kuulda oli, kuidas teised juhendajad imestasid, et mida neile saarlastele küll sisse söödetakse,” ütles Lindmäe muiates. Ülesanded olid tema sõnul küllaltki rasked ja nende kallal pusimist palju. Samas nentis Lindmäe, et abiks olid meeskonnaliikmete erinevad oskused. “Üks oskab ühte, teine teist,” lausus noormees.

Eile Vana-Vigalas saadud võit oli Kuressaare ametikooli sõiduautotehnikutel juba teine sel aastal.

Teele Tilts

Print Friendly, PDF & Email