Tuntud kraakleja pandi trellide taha (14)

Varemgi vägivallakuritegude eest kohtu all olnud Gerdo Kalde astus eile kohtusaalist välja käeraudadesse aheldatuna ja peab järgmised kaks aastat vanglamüüride vahel veetma.

Katseajal pani noormees toime kaks uut kuritegu. Eilehommikusel kohtuistungil loobus prokurör esialgsest kokkuleppemenetlusest. Nimelt oli Kalde pärast toimepandud peksmist, mille eest määratava karistuse osas oli ta prokuröriga juba kokku leppinud, jõudnud korda saata uue kuriteo.

Samal päeval sõlmiti prokuröriga uus kokkulepe. Kohus jõudis süüdistatava uuesti kohtu alla anda ja kokkuleppemenetluses uue asja ära arutada. Selle tulemusel viidi süüdistatav pärast otsuse kuulutamist kohtusaalist vahi alla võetuna trellide taha.

Kalde oli nõus kaheks aastaks ja 24 päevaks vangi minema.

Print Friendly, PDF & Email