PILTUUDIS: Koolilõpp pani nutma ja naerma

Pildil lõpetajad Sarah Lisee Laipaik, Roosmarii Sarapuu, Liisa Õunpuu ja Feridee Sevostjanov.
Maanus Masing

“Unustage eesseisvad eksamid ja nautige tänast päeva!” soovitas Saaremaa ühisgümnaasiumi õppealajuhataja Marek Schapel põhikooli lõpetajatele. Enne aktust toimus traditsiooniline koolipere spaleer ja helises lõpukell, mille saatel sammusid 9. klassid lõpuaktusele. Aktusel soovisid 1. klasside põnnid, kellega käest kinni saali tuldi, üheksandikele palju tarkust, rõõmu, naeru ja muidugi ka rikkust. Samuti tuli esitusele 1. klassis õpitud lugu, mida ka üheksandikud mäletasid ja reipalt kaasa laulsid. Südamlikul üritusel esinesid ka lõpetajad ise, kellel ees ootamas oluliste valikute tegemine. Edu eksamiteks ja tuult tiibadesse!

Teele Tilts

Print Friendly, PDF & Email