Tunnustus silmapaistnud õpilastele ja juhendajatele

Kuressaare kultuurikeskuses tunnustati õppetöös ja kultuurivaldkonnas silmapaistvaid tulemusi saavutanud õpilasi ja õpetajaid, kellest parima juhendaja tiitel läks Inge Vahterile.

TUBLI UURIJA: Inge Vahteri juhendamisel saarlaste vaktsineerimisharjumusi uurinud Britha Kuldsaar saavutas üleriigilise keskkonnaalase konkursi gümnaasiumiastmes 3. koha. Vasakul Raivo Peeters ja Jüri Saar.
Maanus Masing

Kultuurikeskuses toimus eile vastuvõtt sel õppeaastal aineolümpiaadidel, uurimistööde konkurssidel ning kutsehariduse ja kultuurivaldkonnas silmapaistvaid tulemusi saavutanud õpilastele ja nende juhendajatele. Vastuvõtul tunnustasid noori ja nende pühendunud abiväge maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna juhataja maavanema ülesannetes Raivo Peeters, SA Saaremaa Fond nõukogu juhatuse liige Jüri Saar ja Saaremaa omavalitsuste liidu esimees Madis Kallas, kelle sõnul on tublid saavutused märk heast koostööst.

Pidulikule vastuvõtule oli kutsutud 68 õpilast ja 55 õpetajat/juhendajat 11 koolist.

Aasta juhendajaks kuulutati taas Saaremaa ühisgümnaasiumi bioloogiaõpetaja Inge Vahter, kes oli abiks viie esiviisikusse jõudnud uurimistöö juhendamisel.

Üleriigilistel aineolümpiaadidel silmapaistvamaid tulemusi saavutanud õpilasi ja parimat juhendajat toetavad sponsorid stipendiumi või raamatupoe kinkekaardiga.

Print Friendly, PDF & Email