Politsei nädalavahetuse ülevaade: Kaklus, toored munad ja joobes mehed

Politsei teenindas kokku 14 väljakutset ning nädalavahetus möödus positiivses võtmes selles osas, mis puudutab liiklust.
“Politseil ei tulnud pühapäeva lõunase seisuga alustada ühtegi süüteomenetlust joobes või juhtimisõiguseta juhtide suhtes ning samuti lubatud suurima sõidukiiruse ületamise tõttu,” teatas Kuressaare politseijaoskonna patrullitalituse juht Matis Sikk, lisades, et samuti ei tabatud ühtegi joobes sõidukijuhti reedel, tööpäeva lõpus, Kuressaares läbi viidud reidi „kõik puhuvad“ käigus

Matis Siku sõnul kujunes kõige töisemaks reedene öö vastu laupäeva, kui linnas oli palju rahvast ja ei puudunud ka omavahelised tõuklemised.
Kella 04.55 paiku tekkis rüselus Kodulinna Lokaali ees kahe noormehe vahel, kus politsei kiirelt sekkus ja lahutas osapooled.

Laupäeva õhtul kutsuti politseipatrull Kuressaare linnas asuva eramu juurde, kus endine elukaaslane 58-aastane mees tülitas naist. Patrulli saabudes oli mees jõudnud lahkuda.

Pühapäeva hommikul kell 07.32 sai politsei väljakutse Lääne-Saare vallas olevasse asulasse, kus kannatanu sõidukit oli loobitud tooreste kanamunadega. Varalist kahju küll tekkinud ei ole sõiduki omanikule, kuid selline tegu on karistatav avaliku korra muu rikkumisena.

Nädalavahetusel tõi ilma soojenemine kaasa ka mitmeid joobes isikutega seotud väljakutseid. Kahel juhul pidas politseipatrull vajalikuks isikud kainenema toimetada. Mõlemal korral oli tegemist meestega.

Print Friendly, PDF & Email