Wales’i põllumehed saarlastel külas

Eile saabus Saaremaale 30 Wales’i põllumeest, et tutvuda siinsete põllumeeste tegemiste, aga ka teiste kohalike ettevõtetega. Saaremaal viibitakse ka täna ja homme.

Kui reedesel päeval külastati Simmo-Paavli, Olli-Välja ja Rautsi talu ehk Janek Mägi, Aavo Aljase ja Aarne Põri talupidamist ning tutvuti Saaremaa Lihatööstuse köögipoolega, siis täna ootab põllumehi Good Kaarma tootmine, Lümanda söögimaja ning Lümanda lubja- ja tõrvapark, samuti külastatakse Saaremaa siirupiemandaid ehk uudistatakse, kuidas valmib kadakasiirup Orbu talus.

Pühapäeva hommikusse mahub kaugelt tulnud põllumeeste jaoks ka Pihtla Õlle külastus, misjärel jätkub nende reis juba mandril tegutsevatesse põllumajandusettevõtetesse. Põllumeeste reisi Saaremaale organiseeris reisibüroo Wris.

Print Friendly, PDF & Email